AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Women's 55+ Advanced Multivitamin

Women's 55+ Advanced Multivitamin er et multivitamin-mineral spesielt laget for kvinner på 55 år og eldre. Den inneholder whole food-vitaminer og -mineraler av beste kvalitet.

 • Ekte whole food-vitaminer og mineraler av raw food-kvalitet
 • Med næringsstoffer som bidrar til å bevare normal hud og til å regulere hormonaktiviteten.
 • Inneholder også grønn te og kolin
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
749 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Anb. pris
  739 kr
  Art. nr
  Multi-Women-55-CONF
  EAN
  0 51494 10271 8

Women's 55+ Advanced Multivitamin

Women's 55+ Advanced Multivitamin er et multivitamin-mineral som er spesielt laget for kvinner på 55 år og oppover. Women's 55+ Advanced Multivitamin baseres på ekte whole food-vitaminer og -mineraler av beste kvalitet, noe som optimaliserer bio-tilgjengeligheten. I Women's 55+ Advanced Multivitamin er det også grønn te med 50 % ECGC og kolin. Forskning viser at kolin bidrar til normal homocysteinomsetning, normal fettomsetning og til å bevare normal leverfunksjon. Women's 55+ Advanced Multivitamin inneholder også mikronæringsstoffer som bidrar til å bevare normalt hår, hud og normale slimhinner samt mikronæringsstoffer som bidrar til normal kollagendannelse, som igjen er viktig for normal funksjon i hud og tannkjøtt. Women's 55+ Advanced Multivitamin har bevart alle kofaktorer som trengs for optimalt opptak. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response. 

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin A 450 µg RE 56
Vitamin C 100 mg 125
Vitamin D3 (1000 IE) 25 µg 500
Vitamin E (Tokoferoler, tokotrienoler, d-alfa, beta, gamma, delta) 15 mg α-TE 125
Vitamin B1 2 mg 182
Vitamin B2 5 mg 357
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoksal-5'-fosfat) 6 mg 429
Folsyre (Kalsium-L-metylfolat) 200 µg 100
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 20 µg 800
Biotin 300 µg 600
Pantotensyre (Kalsium-D-pantotenat) 8 mg 133
Jod 50 µg 33
Sink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Kobber 150 µg 15
Mangan 1 mg 50
GTF Krom 120 µg 300
Molybden 60 µg 120
Grønn te (hvorav EGCG 125 mg) 250 mg *
Kolin 200 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Kolinbitartrat, fullkornsris (Oryza sativa), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), grønn te (Camellia sinensis, 50% EGCG/epigallokatekingallat), vitamin C, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sinkklorid, appelsin (Citrus sinensis), Saccharomyces cerevisiae, overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin E (blandede tokoferoler), niacin, gulrot (Daucus sativa), vitamin A, pantotensyre, vitamin B2 (riboflavin-5′-natriumfosfat), vitamin B6 (pyridoksal-5'-fosfat), brokkoli (Brassica oleracea italica), vitamin B1, manganklorid, antioksidant (askorbylpalmitat), blandede karotenoider, krom(III)klorid, kobbersulfat, biotin, folsyre (kalsium-L-metylfolat), vitamin E (blandede tokotrienoler), natriumselenat, ammoniummolybdat, kaliumjodid, vitamin D3, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. Produktet er rettet mot kvinner i alderen 55 og over. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat, vitaminer og mineraler. Hvert vitamin og mineral er kombinert med utvalgte grønnsaker, frukt eller næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Women's 55+ Advanced Multivitamin
Vurdering