AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Women's Advanced Multivitamin

Rating:
100% of 100

Women's Advanced Multivitamin er et multivitaminmineral spesielt produsert for kvinner opptil 55 år. Det inneholder whole food-vitaminer og -mineraler av høyeste kvalitet.

 • Ekte whole food vitaminer og -mineraler av raw food-kvalitet
 • Med næringsstoffer som bidrar til å opprettholde normal hud og regulering av hormonaktiviteten.
 • Inneholder også grønn te og kolin
749 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Anb. pris
  739 kr
  Art. nr
  Multi-women-CONF
  EAN
  0 51494 10323 4

Women's Advanced Multivitamin

Women's Advanced Multivitamin er et multivitaminmineral spesielt produsert for kvinner opptil 55 år. Women's Advanced Multivitamin er basert på ekte whole food-vitaminer og -mineraler av høyeste kvalitet, noe som optimerer biotilgjengeligheten. I Women's Advanced Multivitamin finnes også kolin og metabolitter som har metabolske og regulatoriske funksjoner i kroppen. Kolin bidrar til normal homocystein-omsetning, normal omsetning av fett og til å opprettholde normal leverfunksjon. Women's Advanced Multivitamin inneholder også mikronæringsstoffer som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Dette bidrar igjen til å opprettholde normalt hår, hud og normale slimhinner. Mikronæringsstoffer bidrar også til normal dannelse av kollagen, som har betydning for hudens og tannkjøttets normale funksjon. Women's Advanced Multivitamin inneholder blant annet selen som bidrar til normal skjoldbruskkjertelfunksjon og til å opprettholde normalt hår og normale negler. Women's Advanced Multivitamin har opprettholdt kofaktorene som trengs for optimalt opptak, i motsetning til syntetisk isolerte kosttilskudd. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response. 

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin A 600 µg RE 75
Vitamin C 100 mg 125
Vitamin D3 (800 IE) 20 µg 400
Vitamin E (Tokoferoler, tokotrienoler, d-alfa, beta, gamma, delta) 20 mg α-TE 167
Vitamin K (Vitamin K1 og K2) 80 µg 107
Vitamin B1 1,5 mg 136
Vitamin B2 1,7 mg 121
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoksal-5'-fosfat) 6 mg 429
Folsyre (Kalsium-L-metylfolat) 400 µg 200
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 10 µg 400
Biotin 300 µg 600
Pantotensyre (Kalsium-D-pantotenat) 10 mg 167
Jern 15 mg 107
Jod 150 µg 100
Sink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Kobber 150 µg 15
Mangan 2 mg 100
GTF Krom 100 µg 250
Molybden 55 µg 110
Kolin 200 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Kolinbitartrat, fullkornsris (Oryza sativa), vitamin C, Saccharomyces cerevisiae, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sinkklorid, appelsin (Citrus sinensis), jern(II)sulfat, overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin E (blandede tokoferoler), gulrot (Daucus sativa), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), pantotensyre, vitamin A, Vitamin K2, vitamin B6 (pyridoksal-5'-fosfat), brokkoli (Brassica oleracea italica), kål (Brassica oleracea capitata), manganklorid, vitamin B2 (riboflavin-5′-natriumfosfat), antioksidant (askorbylpalmitat), vitamin B1, blandede karotenoider, folsyre (kalsium-L-metylfolat), krom(III)klorid, kobbersulfat, biotin, vitamin E (blandede tokotrienoler), vitamin K1, kaliumjodid, natriumselenat, ammoniummolybdat, vitamin D3, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. Produktet er rettet mot kvinner. 

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat, vitaminer og mineraler. Hvert vitamin og mineral er kombinert med utvalgte grønnsaker, frukt eller næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Velbalansert multivitamin
  Total vurdering
  100%
  Jeg liker innholdet i dette preparatet. Vitaminene E, B6 og B12 er av spesielt høy kvalitet. Merker forskjell ved at jeg er mindre sliten når jeg tar disse. Dette er et bra multivitamin for oss kvinner!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Women's Advanced Multivitamin
Vurdering