Adrenal Response

Rating:
100% of 100
 • Med ashwagandha som har adaptogene egenskaper og bidrar til kroppens mulighet til å håndtere stress
 • Høy biotilgjengelighet
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
799 kr
Kostnad per dag:
17,76 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  90 tabletter
  Anb. pris
  799 kr
  Porsjoner
  45
  Art. nr
  40119
  EAN
  0 51494 40119 4

Adrenal Response

Adrenal Response fra Innate Response er et whole food-kosttilskudd med aptogener. Den inneholder ashwagandha som bidrar til fysisk og mental helse ved svakhet, utmattelse, trøtthet og redusert konsentrasjon. Ashwagandha har adaptogene egenskaper som bidrar til kroppens evne til å håndtere stress og bidrar til bedre innsoving. Adrenal Response inneholder også de velkjente adaptogenene rosenrot, astragalusrot, hellig basilikum og schisandrabær. Adrenal Response er en kombinasjon av vegetabilske stoffer ved opplevelse av stress og håndtering av dette.

Ashwaganda, også kalt Withania somnifera, Indisk Ginseng eller Winter Cherry finnes i ulike varianter. Sensoril, som finnes i Adrenal Response og Adrenal Strength er åtte ganger sterkere enn vanlig ashwaganda. Sensoril som er en form for konsentrert Ashwagandaekstrakt er dessuten enda mer konsentrert og har opptil 8 % withanolider (en aktiv substans i ashwaganda). Adrenal Response inneholder til og med rosenrot samt astragalusrot og Holy Basil Leaf, som også kalles hellig basilikum eller tulsi. Dessuten inneholder Adrenal Response Schizandra.

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (2 tab)  % av DRI 
Ashwagandha 250 mg *
Rosenrot 200 mg *
Astragalusrot 150 mg *
Hellig basilikum 150 mg *
Schisandrabær 100 mg *
Amlafrukt 100 mg *
Alg fingertare 45 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
*DRI ikke etablert

Ingredienser

Ashwagandha (Withania somnifera, rotekstrakt, Sensoril), rosenrot (Rhodiola rosea, rotekstrakt), astragalusrot (Astragalus membranaceus, rot), hellig basilikum (Ocimum sanctum, blad), amlafrukt (Emblica officinalis), schisandrabær (Schisandra chinensis, bær), klumpforebyggende middel (kiseldioxid), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyra), råris (Oryza sativa), alge fingertare (Laminaria digitata), stabiliseringsmiddel (guargummi), fyllmiddel (cellulose).

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller males og strøs på mat eller i drikke ved svelgevansker.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA. Bør ikke tas av gravide.

Sensoril® Ashwagandha er et varemerke for Nateron, Inc. Det er beskyttet av U.S.A. Patent 6.713.092.

Produktanmeldelser
 1. Balanserer stressymptomer
  Rating
  100%
  Takk for dette produktet. Jeg har tatt Ashwagandha og andre adaptogener fra andre merker i mange år for å balansere stress. Nå, etter kronisk stress i noen måneder, ble jeg likevel veldig sliten, energifattig og i dårlig humør. Ikke mye energi til annet enn 50 % arbeid og deretter bare hvile. Fikk tips om dette, så jeg bestilte og ble mye piggere, roligere og i bedre humør etter bare noen dager. Så planla effekten noe ut. Jeg eksperimenterer på egen hånd og nå, etter omtrent en måned, prøver jeg å være uten. Men jeg vet nå hva jeg skal ta når stressen setter inn igjen, og bestiller nå en boks til. Verdt prisen etter min mening! Takk, takk, takk!

  Review by

  Posted on

 2. Et kjempebra produkt!
  Rating
  100%
  Jeg har vært nedfor i lang tid pga ting som skjer i livet. Jeg ble ekstra nysgjerrig fordi jeg allerede har gode erfaringer med andre produkter fra Greatlife. Hva merker jeg? Jo, etter nesten en måned har jeg mye mer energi, orker mer, og føler meg ikke så lei meg og nedfor! Jeg er evig takknemlig!

  Review by

  Posted on

 3. Superfornøyd!
  Rating
  100%
  Så langt merker jeg allerede forskjell med Adrenal Response, føler meg bedre og har mer energi. Superfornøyd!

  Review by

  Posted on

 4. Fantastisk produkt
  Rating
  100%
  Jeg har prøvd mange ulike kosttilskudd gjennom årene, trener mye, spiser veldig sunt, men har mye stress og utmattelse i kroppen som aldri ser ut til å gi seg. MEN! Etter noen dager med dette produktet merket jeg enorm forskjell. All pipingen i ørene forsvant, jeg var pigg om morgenen, hadde mye mer energi og ork. Beste produktet jeg har prøvd!

  Review by

  Posted on

 5. Mye bedre etter bare noen uker!
  Rating
  100%
  Har hatt en stressende periode og følt meg alt annet enn bra. Etter bare noen uker med Adrenal Response snudde det, og jeg føler meg så mye bedre!

  Review by

  Posted on

 6. Alt stresset forsvant!
  Rating
  100%
  Brukte det i 6 måneder. Hadde en helt utrolig effekt! Alt stresset forsvant... Vil også legge til at jeg hadde blitt anbefalt å prøve Adrenal Response, og jeg sjekket ikke engang ut hva det skulle hjelpe med, men jeg merket stor forskjell i måten jeg reagerer på stress, og da begynte jeg å interessere meg for produktet etterpå, så det er altså ingen placeboeffekt!

  Review by

  Posted on

 7. Utbrent
  Rating
  100%
  Bare noen uker etter den anbefalte opptrappingen begynte jeg for første gang å kjenne en harmoni i kroppen som jeg ikke har kjent på mange år. Adrenal Response har hjulpet meg utrolig mye med å komme tilbake mye raskere enn det jeg tror er vanlig. Jeg er en helt annen person i dag enn den jeg var før. Rolig og tilfreds heller enn utålmodig og utrivelig. Takk!

  Review by

  Posted on

 8. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Er veldig imponert av dette produktet. Den største effekten er dypere søvn, økt energinivå og bedre humør. Anbefaler dette varmt, det er verdt pengene.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Adrenal Response
Vurdering