Hvorfor har vi valgt MegaFood og Innate Response?

Lesetid: 2-3 min
Hvorfor har vi valgt MegaFood og Innate Response?

Kontakt vår kundetjeneste på [email protected] for å motta kostnadsfrie kostråd, samt andre typer egenpleie og helseprotokoller for ulike typer helseplager.

To av verdens beste kosttilskuddsselskaper? 

MegaFood er søsterselskap med Innate Response. De lager alle sine produkter på samme gode og skånsomme måte. Vi kjenner ikke til noe annet foretak i verden som produserer whole food av den kvaliteten som MegaFood og søsterselskapet Innate Response gjør. De har spesialisert seg på ekte whole food-tilskudd og melkesyrebakterier av absolutt høyeste kvalitet. Dette er det de står for: 

  • Næringsstoffene i Innate Response og MegaFoods kosttilskudd kombineres med whole food, det vil si riktig mat, i motsetning til kun å bruke isolerte og syntetisk fremstilte næringsstoffer. Det tror vi er årsaken til den høye biotilgjengeligheten. Så nær mat som mulig anser vi å være best. For de ytterst få produktene i Innate Responses sortiment som ikke er whole food, har man valgt de absolutt beste formene, den høyeste kvaliteten og de sikreste mikronæringsstoffene man kan få tak i. 
  • Som ett av få foretak i verden kjøper Innate Response og MegaFood inn hele og usprøytede grønnsaker, frukter, bær og planter for en majoritet av sine produkter. De fleste foretak som produserer whole food kjøper kun inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart der kvaliteten ofte kan variere. 
  • Mange whole food-tilskudd og superfoodpulver tørkes med tørkemetoder som risikerer å skade råvarene. Innate Response og MegaFood tørker derimot de fleste råvarene med Refractance Window Drying, den mest skånsomme tørkemetoden tilgjengelig i dag. 
  • De har et bredt sortiment av ulike melkefrie tarmbakterietilskudd med flere gunstige bakterier og stammer enn noen andre tarmbakterietilskudd på markedet. Alle stammer er klinisk undersøkte og ikke-konkurrerende. 
  • Innate Response og MegaFood har et eget ISO 9001-sertifisert laboratorium som brukes til å kontrollere produktene ved tre ulike anledninger. Dette er de i stor grad alene om i bransjen. Dessuten kontrolleres hvert parti av flere ulike uavhengige laboratorier. 
  • Produksjonen følger GMP (Good Manufacturing Practice), og produktene laboratorietestes til å være uten plantevernmidler, ugressmidler, gluten, soya, melkeprodukter, magnesiumstearat, GMO og glyfosater. 
  • Innate Response og MegaFood bruker mørke glasskrukker til 98 % av sortimentet. Mørke glasskrukker slipper inn mindre lys enn hvite plastkrukker, avgir ikke hormonforstyrrende stoffer og er bedre for miljøet enn plast. 
  • Alle produkter kan inntas av vegetarianere, og de aller fleste produkter kan også inntas av veganere. 
  • Innate Response og MegaFood er partnere med National Young Farmers Coalition og Soil4Climate for å skape sunne, friske og næringsrike jorder, noe som er ett av Innate Response og MegaFoods viktigste mål. De støtter regenerativt jordbruk uten plantevernmidler, ugressmidler, giftstoffer og glyfosat. 

Dersom du finner et selskap med kosttilskudd av høyere kvalitet, kontakt oss gjerne på [email protected], for det vil vi vite. 

Egenpleieprotokoll 

Våre egenpleieprotokoller skal ikke brukes for å stille en diagnose, behandle eller kurere sykdommer. Egenpleieprotokollen vår er råd og tips for egenpleie som ikke erstatter konvensjonell sykepleie. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kosthold. Det er viktig med en mangesidig og balansert kost og en sunn livsstil.

Forfatter