AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Baby & Me 2 Prenatal Multi

Baby & Me 2™ (Multi-tilskudd for fremtidig gravide, gravide og ammende) er et whole food multivitamin-mineral med kolin, spesielt laget for dem som vil bli gravide, er gravide og for ammende. Baby & Me 2 inneholder blant annet folsyre, som bidrar til vevsvekst hos gravide.

 • Ekte whole food-vitaminer og mineraler av raw food-kvalitet
 • Fremstilt av en av USAs fremste leger innen kvinnehelse og graviditet
 • Testet fri for plantevernmidler, herbicider, glyfosat, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
1049 kr
Kostnad per dag:
17,48 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  120 tabletter
  Anb. pris
  1049 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  10315
  EAN
  0 51494 10315 9

Baby & Me 2 Prenatal Multi

Baby & Me 2™ inneholder whole food vitaminer og mineraler samt kolin, i doser som er tilpasset fremtidig gravide, gravide og ammende. Forskning viser at kolin bidrar til normal homocysteinomsetning, normal fettomsetning og til å bevare normal leverfunksjon. Baby & Me 2™ inneholder blant annet selen som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, pantotensyre som bidrar til normal syntese og omsetning av steroidhormoner, vitamin D og enkelte nevrotransmittere. Baby & Me 2™ inneholder dessuten vitamin B12 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, vitamin B6 som bidrar til å regulere hormonell aktivitet, krom som bidrar til å opprettholde normalt blodsukkernivå, sink som bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjonsevne og mange flere andre vitaminer og mineraler.

Baby & Me 2™ inneholder dessuten den aktive formen av folsyre, metylfolat, som bidrar til vevsvekst hos gravide. Baby & Me 2™ har beholdt alle kofaktorer som trengs for optimalt opptak. Baby & Me 2™ er fremstilt av Dr. Tieraona Lowdog. Hun har studert både integrativ medisin, kosttilskudd og kvinners helse, med en doktorgrad som grunnlag. Hun har også vært med i styret i The U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en vitenskapelig organisasjon som setter regler og normer for produksjon av legemidler og kosttilskudd i hele verden. Bill Clinton utnevnte Tieraona til det Hvite Hus' kommisjon for komplementær og alternativ medisin, og fungerer også som rådgiver ved National Institute of Health, USAs myndighet for biomedisinsk og helserelatert forskning. Hun har skrevet flere vitenskapelige artikler og lærebøker. 

Som en av få bedrifter i verden, kjøper MegaFood, sammen med søsterselskapet Innate Response, inn hele grønnsaker, frukt, urter og bær. De maler og tørker råvarene selv, på lav temperatur, som er veldig uvanlig. De fleste bedrifter som produserer whole food kjøper inn ferdigtørket pulver fra en tredjepart. Ofte benyttes spraytørking, trommeltørking eller frysetørking, og alle disse metodene skader råvarene på ulike måter. MegaFood tørker med Refractance Window Drying, og dette er per dags dato den mest skånsomme tørkemetoden som finnes. MegaFood har til og med et eget laboratorium som benyttes for å kontrollere produktene i tre ulike tilfeller. De sender også hvert parti til flere ulike tredjeparts-laboratorier for ytterlig kontroll av blant annet plantevernmidler, ugressmiddel og andre giftstoffer. Det finnes ingen andre produsenter innen whole food som er like strenge som MegaFood og søsterselskapet Innate Response.

Innhold per dagsdose % av DRI
Vitamin A 750 µg RE 94
Vitamin C 100 mg 125
Vitamin D3 (600 IE) 15 µg 300
Vitamin E (Tokoferoler, tokotrienoler, d-alfa, beta, gamma, delta) 20 mg α-TE 167
Vitamin K (Vitamin K1 och K2) 60 µg 80
Vitamin B1 1,5 mg 136
Vitamin B2 1,7 mg 121
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoksal-5'-fosfat) 8 mg 571
Folsyre (Kalsium-L-metylfolat) 600 µg 300
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 8 µg 320
Biotin 300 µg 600
Pantotensyre 10 mg 167
Jern 18 mg 129
Jod 150 µg 100
Sink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Kobber 150 µg 15
Mangan 1 mg 50
GTF Krom 50 µg 125
Molybden 10 µg 20
Kolin 300 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Kolinbitartrat, fullkornsris (Oryza sativa), vitamin C, Saccharomyces cerevisiae, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), sinkklorid, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose),  appelsin (Citrus sinensis), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), jernsulfat, vitamin E (blandede tokoferoler), gulrot (Daucus sativa), niacin, vitamin A, pantotensyre, vitamin B6 (pyridoksal-5'-fosfat), vitamin K2, brokkoli (Brassica oleracea italica), vitamin B2 (Riboflavin-5'-natriumfosfat), kål (Brassica oleracea capitata), manganklorid, antioksidant (askorbylpalmitat), vitamin B1, blandede karotenoider, folsyre (kalsium-L-metylfolat), kobbersulfat, biotin, vitamin E (blandede tokotrienoler), kaliumjodid, krom(III)klorid, vitamin K1, natriumselenat, vitamin D3, ammoniummolybdat, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter daglig med mat eller uten mat. Tabletten kan bli knust eller pulverisert og strødd på mat eller i drikke dersom du har problemer med å svelge. Produktet er rettet mot pregravida, gravide og ammende kvinner.

Whole food

Dette produktet er laget av ekte mat, vitaminer og mineraler. Hvert vitamin og mineral er kombinert med utvalgte grønnsaker, frukt eller næringsgjær i en unik prosess for å skape et whole food kosttilskudd med høy biotilgjengelighet. Les mer på www.greatlifegroup.com

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 18 år. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Baby & Me 2 Prenatal Multi
Vurdering