AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Baby & Me 2 Prenatal Multi

Rating:
100% of 100

Baby & Me 2 Prenatal Multi er et whole food multivitaminmineral med kolin, spesielt fremstilt for kvinner som vil bli gravide eller som er gravide. Baby & Me Prenatal Multi inneholder blant annet metylfolat (folsyre) som bidrar til vevsvekst hos gravide.

 • Fremstilt av en av USAs fremste kvinne- og graviditetsleger
 • Med folat som bidrar til vevsvekst hos gravide
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
699 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Anb. pris
  819 kr
  Art. nr
  BABY-ME-2
  EAN
  0 51494 10315 9

Baby & Me 2 Prenatal Multi

For deg som ammer anbefaler vi i stedet Baby & Me 2 Postnatal Multi. Kontakt oss på [email protected] om du vil ha kostnadsfri protokoll for å bli gravid, er gravid, eller om du ammer.

Baby & Me 2 Prenatal Multi inneholder whole food-vitaminer og -mineraler, samt kolin i doser tilpasset til den pregravide og gravide. Kolin bidrar til normal homocysteinomsetning, til normal fettomsetning, og til å vedlikeholde normal leverfunksjon. Den inneholder blant annet selen, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress, og pantotensyre, som bidrar til normal syntese og omsetning av steroidhormoner, vitamin D og visse neurotransmittorer.

Baby & Me 2 Prenatal Multi inneholder også vitamin B12, som bidrar til å minske tretthet og utmattelse, vitamin B6, som bidrar til å regulere hormonaktiviteten, krom, som bidrar til å vedlikeholde normale blodsukkernivåer, sink, som bidrar til normal fertilitet og reproduksjon, og mange flere andre vitaminer og mineraler. Baby & Me 2 Prenatal Multi inneholder også den aktive formen av folsyre, metylfolat, som bidrar til vevsvekst hos gravide. Baby & Me 2 Prenatal Multi har de kofaktorer som trengs for optimalt opptak.

Baby & Me 2 Prenatal Multi er fremstilt av Dr. Tieraona Lowdog. Hun har med legestudiene som grunnlag også studert bl.a. integrativ medisin, kosttilskudd, og kvinnehelse. Hun har også sittet i styret til The U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en vitenskapelig organisasjon som setter normer for produksjon av legemidler og kosttilskudd i hele verden. Tieraona ble utnevnt av president Bill Clinton til Det Hvite Hus' kommisjon for komplementær- og alternativmedisin, og fungerer som rådgiver for National Institute of Health, USAs myndighet for biomedisinsk og helserelatert forskning. Hun har skrevet flere vitenskapelige artikler og lærebøker.

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (2 tab)   % av DRI
Vitamin A (betakaroten) 750 µg RE 94
Vitamin C (askorbinsyre) 100 mg 125
Vitamin D3 (600 IE) 15 µg 300
Vitamin E 20 mg α-TE 167
Vitamin K (Vitamin K1 och K2) 90 µg 120
Vitamin B1 1,5 mg 136
Vitamin B2 1,7 mg 121
Niacin 20 mg NE 125
Vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat) 8 mg 571
Folsyre (Kalcium-L-metylfolat) 600 µg 300
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 8 µg 320
Biotin 300 µg 600
Pantotensyre 10 mg 167
Jern 18 mg 129
Jod 150 µg 100
Sink 15 mg 150
Selen 50 µg 91
Kobber 200 µg 20
Mangan 1 mg 50
GTF Krom 50 µg 125
Molybden 10 µg 20
Kolin 300 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Kolinbitartrat, råris (Oryza sativa), vitamin C, Saccharomyces cerevisiae, antiklumpemiddel (kiseldioksid), sinkglysinat, fyllstoff (cellulose), appelsin (Citrus sinensis), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), jernglysinat, vitamin E, gulrot (Daucus sativa), niacin, vitamin A (betakaroten), pantotensyre, vitamin B6 (Pyridoxal-5′-fosfat), brokkoli (Brassica oleracea italica), vitamin B2 (Riboflavin-5′-natriumfosfat), hvitkål (Brassica oleracea capitata), manganglysinat, antioksidasjonsmiddel (askorbylpalmitat), vitamin B1, blandede karotenoider, folsyre (kalcium-L-metylfolat), kobberglysinat, biotin, jodglysinat, kromglysinat, vitamin K1, vitamin K2, selenglysinat, vitamin D3, molybdenglysinat, vitamin B12 (metylkobalamin).

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller uten mat. Ved vanskeligheter med å svelge kan tabletten knuses eller mortles og strøs på mat eller i drikke. Produktet er rettet mot kvinner som vil bli gravide og til gravide kvinner. For deg som ammer anbefaler vi heller Baby & Me 2 Postnatal Multi.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Funker
  Total vurdering
  100%
  Først tok jeg dem sporadisk under første halvdelen av graviditeten. Men når Hb sank til 119 i midten tok jeg to om dagen (slik man skal), og da økte Hb for hvert besøk. Nå i uke 33 har jeg 133.

  Review by

  Posted on

 2. Beste!
  Total vurdering
  100%
  Tok disse før jeg ble gravid, og nå har jeg vært gravid og ammet nesten konstant i snart 3 år!
  Er i en alder nærmere 40 blitt gravid på første forsøket med begge barna, og har aldri hatt noen mangler under graviditeten, og knapt nok mistet noe hår etter amming, og jeg har en 2-åring + en baby som er veldig friske og aldri engang vært forkjølet, og ikke jeg heller.
  Det kan jo ikke bare være flaks...? Har kombinert dem med probiotika, jerntabletter og D-vitamin fra Innate. Anbefaler til alle som har tenkt å få barn

  Review by

  Posted on

 3. Så fornøyd!
  Total vurdering
  100%
  Endelig et kosttilskudd med naturlige ingredienser. Elsker Innate som ikke bruker kunstig fremstilte produkter. Har brukt dette både under graviditeten og nå mens jeg ammer, og har hatt fine verdier gjennom hele graviditeten uten jernmangel. Kan sterkt anbefale dette til alle som planlegger å bli gravide, som er gravide, eller som ammer!

  Review by

  Posted on

 4. Bra tilskudd!
  Total vurdering
  100%
  Jeg tok disse under begge mine graviditeter og mens jeg ammet. Jernverdiene mine var kjempefine begge gangene, og jeg tok ingen ekstra tilskudd sånn som jordmor ville at jeg skulle før de så verdiene mine på sjekk.

  Review by

  Posted on

 5. Toppers
  Total vurdering
  100%
  Tok denne under graviditet og mens jeg ammet. Jeg hadde ingen vansker under graviditeten. Gode jernverdier, løs i magen i begynnelsen til og med, pigg, ingen problem med blodsukkeret.

  Review by

  Posted on

 6. Topp!
  Total vurdering
  100%
  Jeg har akkurat tømt den første boksen, og føler meg så mye bedre i kroppen. Kommer til å fortsette med Baby O My. Det som lokket meg til å prøve var at det er så rene ingredienser.

  Review by

  Posted on

 7. Helt topp!!
  Total vurdering
  100%
  Det beste tilskuddet du kan ta før, under og etter graviditeten, så lenge du ammer.
  Hatt helt topp verdier gjennom 1,5 graviditeter (enn så lenge), og gjennom 18 måneders amming.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Baby & Me 2 Prenatal Multi
Vurdering