Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline

 • Med DHA fra kontrollerte alger
 • Framstilt av én av USAs fremste spesialister på kvinner og gravide
 • Med kolin som bidrar til å opprettholde normal leverfunksjon
 • Laboratorietestet fri fra gluten, melkeprodukter, soya, GMO, glyfosat, plantevernmidler, ugressmidler og magnesiumstearat
849 kr
Kostnad per dag:
28,3 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  849 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  10429
  EAN
  0 51494 10429 3

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline inneholder to svært viktige stoffer for den som ønsker å bli gravid, er gravid eller som ammer.

Dokosahexaensyre (DHA) er den lengste og viktigste omega 3-fettsyren. DHA er kjent for å bidra til å opprettholde normal hjernefunksjon, men også for å bidra til å opprettholde normalt syn. Forskning viser at gravide som får tilskudd av DHA reduserer risikoen for tidlig fødte babyer, samt reduserer risikoen for å føde barn med for lav fødselsvekt. Forskning viser dessuten at mange gravide har underskudd på DHA under graviditeten. Forskere skriver dessuten at flere studier har vist at EPA og DHA er viktige for korrekt fosterutvikling, inkludert neuronal, retinal og immunfunksjon. EPA og DHA kan påvirke mange aspekter av kardiovaskulær funksjon, inkludert betennelse.

Viktigheten av å sikre tilstrekkelig inntak av kolin under graviditeten blir mer og mer vektlagt. Kolin bidrar til normal homocysteinomsetning, til normal fettforbrenning og til å opprettholde normal leverfunksjon. Forskning viser også at kolin i løpet av siste trimester av graviditeten forbedrer hjernens hastighet når det gjelder å prosessere informasjon hos spedbarn. Morens inntak av kolin under graviditeten kan dessuten gi kognitive fordeler for barnet i senere år, viser forskning. Forskere skriver at kolin er avgjørende for et antall fysiologiske prosesser under prenatalperioden. Kolin har roller i membranbiosyntese og vevsekspansjon, neurotransmisjon og hjernens utvikling, samt i metylgruppedonasjon og genuttrykk hos fosteret. Studier på både dyr og mennesker har vist at komplettering av morens kost med kolin forbedrer flere graviditetsresultater, og beskytter mot visse nerve- og metabolske skader hos fosteret. I USA oppnår ikke de fleste gravide kvinner anbefalt kolininntak, og forskere skriver at «de ville sannsynligvis ha nytte av å øke sitt kolininntak gjennom kost- og/eller kompletterende tilnærminger».

Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline er framstilt av Dr. Tieraona Lowdog. Hun har med sin lærerutdanning i bunnen studert bl.a. integrativ medisin, kosttilskudd og kvinnehelse. Hun har også sittet i styret for The U.S. Pharmacopeial Convention (USP), en vitenskapelig organisasjon som setter normer for produksjon av legemidler og kosttilskudd i hele verden. Tieraona ble valgt av president Bill Clinton til Det hvite hus sin kommisjon for komplementær og alternativ medisin, og hun fungerer også som rådgiver for National Institutes of Health, USAs myndighet for biomedisinsk og helserelatert forskning. Hun har skrevet flere vitenskapelige artikler og lærebøker.

Vil du vite mer om hvorfor vi har valgt MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold per dagsdose   % av DRI
Kolin 160 mg *
Omega-3, DHA (vegan) 250 mg *

DRI = Anbefalt daglig inntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Dokosahexaensyra (DHA fra Schizochytrium), kolinbitartrat, MCT-olje, fyllstoff (cellulose), klumpforebyggende middel (kiseldioxid), solsikkeolje, antioxidationsmiddel (E-vitamin, rosmarinekstrakt), mono- og diglycerider, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

To kapsler per dag. Kan tas med eller uten mat. Produktet retter seg mot den som ønsker å bli gravid, er gravid eller ammer. Kompletter med enten Baby & Me 2 Prenatal Multi (Multivitaminmineral for den som ønsker å bli gravid eller er gravid) eller Baby & Me 2 Postnatal Multi (Multivitaminmineral for den som ammer).

Observasjoner

Bør konsumeres innen tre måneder etter åpning av boksen. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utenfor rekkevidde for barn. Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for variert kost. Det er viktig med en mangesidig og balansert kost og sunn livsstil. Oppbevares tørt og kjølig. Plasser aldri kosttilskudd i direkte sollys, i fuktige omgivelser eller nær en varmekilde. Lukk boksen skikkelig. Framstilt i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline
Vurdering