Balanced B Complex

Rating:
100% of 100

Balanced B Complex er et velbalansert whole food-kompleks med alle åtte B-vitaminer i whole food- og raw food-form. Balanced B Complex bidrar blant annet til å redusere tretthet og utmattelse.

 • Ekte whole food-vitaminer og mineraler av raw food-kvalitet
 • Alle åtte b-vitaminene
 • Laboratorietestet dose av b-vitaminene
 • B Complex bidrar blant annet til å redusere tretthet og utmattelse.
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
539 kr
Kostnad per dag:
5,99 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  90 tabletter
  Anb. pris
  539 kr
  Porsjoner
  90
  Art. nr
  10166
  EAN
  0 51494 10166 7

Balanced B Complex

Balanced B Complex er et velbalansert whole food kosttilskudd med alle åtte B-vitaminer i whole food-form. Balanced B Complex sørger for at du enkelt får i deg alle B-vitaminene du trenger i riktig dose. 

B-vitaminene fyller mange viktige funksjoner i kroppen. De bidrar til å opprettholde normal hud og syn, samt til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til å redusere tretthet og utmattelse. Balanced B Complex bidrar også til normal energiomsetning og til nervesystemets normale funksjon, samt til normal jernomsetning. Dessuten bidrar B-vitaminene til normal psykologisk funksjon og til å opprettholde normale slimhinner, hvilket er viktig for et godt immunforsvar. Balanced B Complex bidrar til normal cysteinsyntese, homocysteinomsetning og energiomsetning, samt til immunsystemets normale funksjon og til å regulere hormonaktiviteten. Dessuten bidrar Balanced B Complex til normal dannelse av røde blodceller og til normal protein- og glykogenomsetning, samt til normal hjertefunksjon. 

Balanced B Complex bidrar videre til vevsvekst hos gravide og til normal aminosyresyntese, bloddannelse og homocysteinmetabolisme, og spiller en rolle i celledelingsprosessen. 

Biotin som finnes i Balanced B Complex bidrar dessuten til normal omsetning av makronæringsstoffer, samt til å opprettholde normalt hår, slimhinner og hud. Pantotensyre bidrar til normal mental ytelse, samt til normal syntese og bruk av steroidhormoner, vitamin D og enkelte nevrotransmittere. 

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (1 tab)   % av DRI
Vitamin B1 (tiamin) 9 mg 818
Vitamin B2 (riboflavin) 4 mg 286
Niacin (vitamin B3) 45 mg NE 281
Vitamin B6 (pyridoxin) 10 mg 714
Folsyre (Kalsium-L-metylfolat) 240 µg 120
Vitamin B12 (Metylkobalamin) 50 µg 2000
Biotin 30 µg 60
Pantotensyre (vitamin B5) 45 mg 750
Grønnkål 125 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Fullkornsris (Oryza sativa), fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), grønnkålsblad (Brassica oleracea sabellica), pantotensyre, Saccharomyces cerevisiae, niacin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), vitamin B1, vitamin B6, vitamin B2, stabilisator (guar gum), brokkoli (Brassica oleracea), folsyre, vitamin B12, biotin.

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller morteres og strøs på mat eller i drikke ved problemer med svelging.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Utmerkede B-vitaminer!
  Rating
  100%
  Jeg har spist deres B-vitamin i flere år nå og klarer meg ikke uten. Blir trøtt og litt nedstemt uten den

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Balanced B Complex
Vurdering