Complex C

Complex C (Vitamin C-250) er et skånsomt tørket whole food C-vitamin som også inneholder amlafrukt, strandnyper og amerikanske tranebær. Det bidrar blant annet til immunsystemets og nervesystemets normale funksjon.

 • Er raw food og inneholder ekte whole food C-vitamin
 • Inneholder amla, strandnyper og tranebær
 • Høy biotilgjengelighet
 • Med C-vitamin som bidrar til immunforsvarets normale funksjon.
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
699 kr
Kostnad per dag:
11,65 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  60 tabletter
  Anb. pris
  699 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  10133
  EAN
  051494101339

Complex C

Complex C er et whole food C-vitamin der alle kofaktorer som trengs for optimalt opptak er til stede, til forskjell fra isolert syntetisk C-vitamin. Vitamin C bidrar til immunsystemet og nervesystemets normale funksjon, men også til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin C bidrar dessuten til å redusere trøtthet og utmattelse, samt til normal kollagendannelse som har betydning for blodårenes og benstrukturens normalfunksjon. Vitamin C bidrar også til hudens, tannkjøttets og bruskens normale funksjon gjennom å bidra til normal kollagendannelse. Vitamin C øker også jernopptaket og bidrar dessuten til å gjenoppbygge den reduserte formen for vitamin E. Complex C er basert på hel, ikke-prosessert mat for å beholde alle kofaktorer som trengs for optimalt opptak. Strandnyper inneholder det aktive virkestoffet galactolipid (GOPO).

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (1 tab)   % av DRI
Vitamin C (Appelsin) (askorbinsyre) 250 mg 313
Amlafrukt 50 mg *
Strandnyper 40 mg *
Amerikanske tranebær 22 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
*DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Vitamin C, råris (Oryza sativa), appelsin (Citrus sinensis), fyllmiddel (cellulose), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), klumpforebyggende middel (kiseldioxid), amlafrukt (Emblica officinalis), strandnyper (Rosa canina), amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon), grønn spanskpepper (Capsicum annuum), villblåbær (Vaccinium angustifolium).

Dosering

1 tablett per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller morteres og strøs på mat eller i drikke ved problemer med svelging.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Complex C
Vurdering