Flora 5-14 Complete Care

Rating:
100% of 100

Probiotika for barn og for deg med lettere problemer.

 • For voksne og barn fra 5 år
 • 5 milliarder velgjørende tarmbakterier per kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer som overlever det sure miljøet i magen
 • Laboratorietestet inneholder ikke gluten, meieriprodukter, soya, GMO, glyfosat, plantevernmidler, ugressmidler og magnesiumstearat
489 kr
Kostnad per dag:
8,15 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  489 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  40129
  EAN
  051494401293

Flora 5-14 Complete Care

Flora 5-14 Complete Care er et meget godt probiotika (tilskudd av tarmbakterier) med 14 ulike klinisk testede stammer av gode tarmbakterier som ikke konkurrerer med hverandre. En god tarmflora er grunnleggende for god fordøyelse og for helsen. Tarmbakterier er gode for å balansere mikrofloraen i tarmen, som blant annet hjelper på fordøyelsesprosessen, avgiftning og eliminering av afekalier. Flora 5-14 er laget for å skape en sunn flora i tykktarmen. Flora 5-14 inneholder 5 milliarder bakterieceller av 14 forskjellige ikke-konkurrerende stammer. Flora 5-14 er ikke basert på melkeprodukter.

Dette produktet er en kjølevare som må settes i kjøleskapet ved mottak av leveransen. Vi anbefaler at du henter pakken din så snart du har fått beskjed om at den har ankommet.

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (1 kap)  
Melkesyrebakterier fra 14 forskjellige stammer  5 milliarder
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus gasseri
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus plantarum
Lactococcus lactis

Ingredienser

Fyllstoffer (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, antiklumpemidler (silisiumdioksid, L-leucin), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen sammen med mat. Hvis du har problemer med å svelge, kan kapselen åpnes og innholdet kan drysses på kald mat eller i kald drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares i kjøleskap. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Har aldri vondt i magen lenger!
  Rating
  100%
  Våre to barn på 9 og 11 år spiser Flora 5-14 hver morgen, og spesielt datteren på 9 år opplever nesten aldri vondt i magen lenger! Sønnen vår spiser dessverre for lite grønnsaker og det gir ikke de beste forutsetningene for en velfungerende mage. Har nå kjøpt regelmessig i lang tid og er veldig fornøyd!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Flora 5-14 Complete Care
Vurdering