AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Magnesium 300

Rating:
100% of 100

Magnesium 300 fra Innate Response er en kombinasjon av flere magnesiumformer som bidrar til å opprettholde nervesystemets normale funksjon og normal muskelfunksjon. De inneholder også spinat, som er naturlig rikt på magnesium.

 • Kombinasjon av flere magnesiumformer som bidrar til å opprettholde nervesystemets normale funksjon
 • Høy biotilgjengelighet
 • Testet fri for glyfosat, gluten og magnesiumstearat
629 kr
Kostnad per dag:
10,48 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  120 kapsler
  Anb. pris
  629 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  43003
  EAN
  0 51494 43003 3

Magnesium 300

Magnesium 300 fra Innate Response bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium er også en viktig elektrolytt som bidrar til opprettholdelse av elektrolyttbalansen og til nervesystemets normale funksjon. Magnesium bidrar videre til å opprettholde normale tenner og et sunt skjelett, i tillegg til normal psykologisk funksjon. Magnesium fra Innate Response inneholder dessuten spinat, som er naturlig rikt på magnesium. 

Innate Response tester alle produktene sine i tre omganger i et eget laboratorium og sender deretter produkter fra hvert parti til flere andre laboratorier.

Innhold per dagsdose % av DRI
Magnesium (Magnesiummalat, magnesiumcitrat, magnesiumbisglycinat) 300 mg 80
Spinat 50 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser 

Magnesiummalat, magnesiumcitrat (magnesiumsalter av sitronsyre), magnesiumbisglysinat, fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), spinat (Spinacia oleracea), spirulina (Spirulina platensis), antioksidant (askorbylpalmitat), vegetabilsk kapselskall (hydroxypropylmetylcellulose).

Dosering

2 kapsler daglig med mat eller uten mat. Ved vanskeligheter med å svelge, kan kapslene tas fra hverandre og innholdet kan strøs over mat eller i drikke som deretter inntas med en gang. 

Observera

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Skal ikke brukes av barn under 18 år. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Anbefaler å prøve dette magnesiumet!
  Total vurdering
  100%
  Jeg tar to kapsler om kvelden omtrent en time før leggetid. Sover dypere og tyngre og føler meg mer uthvilt neste morgen. Hjelper meg også mot «rastløse bein». Anbefaler å prøve!

  Review by

  Posted on

 2. Innates magnesium
  Total vurdering
  100%
  Jeg merker veldig god effekt av Innates magnesium synes jeg. Har ofte vondt i kjevene og det forsvinner når jeg spiser det :)

  Review by

  Posted on

 3. Mindre smerte
  Total vurdering
  100%
  Jeg trodde virkelig ikke at et kosttilskudd kunne gjøre så stor forskjell, men jeg har mye mindre vondt i kroppen når jeg tar magnesium kontinuerlig, og får mye mindre treningssmerter takket være det! Absolutt å anbefale!

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Magnesium 300
Vurdering