Facebook

Magnesium

Rating:
100% of 100

Magnesium med fire sorter magnesium: glycinat, malat, sitrat og taurat. Denne magnesiumen er helt uten magnesiumoksid, heller ikke som skjult ingrediens.

 • Magnesium med fire sorter magnesium: glycinat, malat, sitrat og taurat.
 • Kombinasjon av flere ulike magnesiumformer for å redusere tretthet og utmattelse
 • 300 mg elementært magnesium per dagsdose
 • Framstilt under ISO 9001
 • Naturlig fri for gluten, soya, melkeprodukter, GMO, ugressmidler og plantevernmidler.
 • Kapsel av økologisk cellulose
 • Passer til veganere og vegetarianere
 • Uten skjulte stoffer som maltodekstrin, kunstige søtningsmidler, fargestoffer, konserveringsmidler, herdede oljer, maissirup og magnesiumstearat
Special Price 499 kr
Regular Price 519 kr
Kostnad per dag:
12,48 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere.
  • Ikke på lager
  Innhold
  120 kapsler
  Anb. pris
  519 kr
  Porsjoner
  40
  Art. nr
  GREAT10003
  EAN
  7 35013187102 8

Magnesium

Magnesium med fire sorter magnesium: glycinat, malat, sitrat og taurat, er et svært rent produkt, helt uten magnesiumoksid, heller ikke som skjult ingrediens. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, samt til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar også til å opprettholde normale tenner og benstruktur, og til normal psykologisk funksjon. Magnesium er dessuten en viktig elektrolytt som bidrar til elektrolyttbalansen og til nervesystemets normale funksjon.

Hver dagsdose på tre kapsler gir deg 300 mg elementært magnesium. Denne magnesiumen er fremstilt under ISO 9001 og er naturlig fri for gluten, soya, melkeprodukter, GMO, ugressmidler og plantevernmidler. Denne magnesiumen er dessuten fri for skjulte stoffer som maltodekstrin, kunstige søtningsmidler, fargestoffer, konserveringsmidler, herdede oljer, maissirup og magnesiumstearat. Kapselen er laget av økologisk cellulose, og produktet er egnet for veganere og vegetarianere.

Les mer her om hvilke former av magnesium vi anser som best.

Innhold (3 kap)   % av DRI
Magnesium (sitrat, malat, taurat, glycinat) 300 mg 80

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Magnesiumsitrat, magnesiummalat, magnesiumtaurat, magnesiumbisglycinat, vegetabilsk kapsel (cellulose), klumpforebyggende middel (risekstrakt).

Dosering

3 kapsler per dag til måltid. Dagsdosen kan fordeles med 1 kapsel per måltid for et jevnere magnesiuminntak gjennom dagen. Ved svelgevansker kan kapselen tas fra hverandre og innholdet strøs på mat eller i drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme.

Write Your Own Review
Du vurderer:Magnesium
Vurdering
Produktanmeldelser
 1. Så bra!
  Total vurdering
  100%
  Jeg har startet med det andre glasset med magnesium og vil si at preparatet er så bra! Mammaen min har også begynt å ta det nå! :) Kjøpte også probiotikaen deres nylig og har akkurat begynt å bruke den.

  Review by

  Posted on