Magnesium

Rating:
100% of 100

Magnesium med fire sorter magnesium: glycinat, malat, sitrat og taurat. Denne magnesiumen er helt uten magnesiumoksid, heller ikke som skjult ingrediens.

 • Magnesium med fire sorter magnesium: glycinat, malat, sitrat og taurat.
 • Kombinasjon av flere ulike magnesiumformer for å redusere tretthet og utmattelse
 • 300 mg elementært magnesium per dagsdose
 • Framstilt under ISO 9001
 • Naturlig fri for gluten, soya, melkeprodukter, GMO, ugressmidler og plantevernmidler.
 • Kapsel av økologisk cellulose
 • Passer til veganere og vegetarianere
 • Uten skjulte stoffer som maltodekstrin, kunstige søtningsmidler, fargestoffer, konserveringsmidler, herdede oljer, maissirup og magnesiumstearat
Special Price 499 kr
Regular Price 519 kr
Kostnad per dag:
12,48 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere.
  • På lager
  Innhold
  120 kapsler
  Anb. pris
  519 kr
  Porsjoner
  40
  Art. nr
  GREAT10003
  EAN
  7 35013187102 8

Magnesium

Magnesium med fire sorter magnesium: glycinat, malat, sitrat og taurat, er et svært rent produkt, helt uten magnesiumoksid, heller ikke som skjult ingrediens. Magnesium bidrar til normal muskelfunksjon, samt til å redusere tretthet og utmattelse. Magnesium bidrar også til å opprettholde normale tenner og benstruktur, og til normal psykologisk funksjon. Magnesium er dessuten en viktig elektrolytt som bidrar til elektrolyttbalansen og til nervesystemets normale funksjon.

Hver dagsdose på tre kapsler gir deg 300 mg elementært magnesium. Denne magnesiumen er fremstilt under ISO 9001 og er naturlig fri for gluten, soya, melkeprodukter, GMO, ugressmidler og plantevernmidler. Denne magnesiumen er dessuten fri for skjulte stoffer som maltodekstrin, kunstige søtningsmidler, fargestoffer, konserveringsmidler, herdede oljer, maissirup og magnesiumstearat. Kapselen er laget av økologisk cellulose, og produktet er egnet for veganere og vegetarianere.

Les mer her om hvilke former av magnesium vi anser som best.

Innhold (3 kap)   % av DRI
Magnesium (sitrat, malat, taurat, glycinat) 300 mg 80

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Magnesiumsitrat, magnesiummalat, magnesiumtaurat, magnesiumbisglycinat, vegetabilsk kapsel (cellulose), klumpforebyggende middel (silisiumdioksid).

Dosering

3 kapsler per dag til måltid. Dagsdosen kan fordeles med 1 kapsel per måltid for et jevnere magnesiuminntak gjennom dagen. Ved svelgevansker kan kapselen tas fra hverandre og innholdet strøs på mat eller i drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme.

Write Your Own Review
Du vurderer:Magnesium
Vurdering
Produktanmeldelser
 1. Beste magnesiumtilskuddet
  Total vurdering
  100%
  Jeg kan bare si at jeg er ekstremt fornøyd med deres eget magnesium. Den gjør virkelig så stor forskjell for søvnen, spesielt sammen med Megafoods Zink. Kommer garantert bare til å kjøpe denne magnesiumen! Så innmari bra!

  Review by

  Posted on

 2. Kløen har forsvunnet!
  Total vurdering
  100%
  Jeg har i mange år hatt gjentatte problemer med kløe i både armer og ben. Men siden jeg begynte med deres magnesium har jeg nesten aldri problemer med restless legs. De få gangene jeg har hatt det har det vært veldig milde symptomer og kortvarig. Deres magnesium har virkelig hjulpet!

  Review by

  Posted on

 3. Bra sammensetning og effektiv!
  Total vurdering
  100%
  Utmerket valg for deg som ønsker en effektiv og ren magnesium som virker! God komposisjon sammansättning! Passer også min senstive mage!

  Review by

  Posted on

 4. Veldig fornøyd
  Total vurdering
  100%
  Siden jeg gikk over til deres magnesium har krampene i leggene forsvunnet. Kan si at jeg sover så mye bedre også. Skal bestille min andre boks nå.

  Review by

  Posted on

 5. Veldig bra!
  Total vurdering
  100%
  Sover som en konge, kan sove en times tid mindre en vanlig men er likevel piggere når jeg våkner og gjennom hele dagen.

  Review by

  Posted on

 6. Så bra!
  Total vurdering
  100%
  Jeg har startet med det andre glasset med magnesium og vil si at preparatet er så bra! Mammaen min har også begynt å ta det nå! :) Kjøpte også probiotikaen deres nylig og har akkurat begynt å bruke den.

  Review by

  Posted on

 7. Kløen i beina forsvinner!
  Total vurdering
  100%
  Deres magnesium fungerer veldig bra for meg! Når det klør i beina føler jeg meg bedre med deres magnesium.

  Review by

  Posted on

 8. Best!
  Total vurdering
  100%
  Beste magnesium jeg har prøvd!

  Review by

  Posted on

 9. Hjelper mot min migrene!
  Total vurdering
  100%
  Denne magnesiumen hjelper med å forebygge min migrene. Veldig fornøyd med akkurat denne kombinasjonen av magnesium.

  Review by

  Posted on

 10. Absolutt best!
  Total vurdering
  100%
  Deres magnesium er absolutt best. Jeg har tidligere testet andre typer magnesium men uten særlig effekt. Men denne magnesiumen har redusert stress og gjør at jeg kommer meg igjen fortere etter trening, og den gjør at jeg sover godt. Hvis jeg glemmer å ta magnesium en kveld så får jeg umiddelbart problemer med å sovne. Takk for et fantastisk kosttilskudd!

  Review by

  Posted on