MegaFlora Kids

MegaFlora Kids er en spesialutviklet probiotika for barn fra 5–13 år. Den inneholder stammer som bidrar til tarmhelse og en balansert tarmflora.

 • Spesielt utviklet produkt for barn fra 5 år
 • 5 milliarder nyttige tarmbakterier per kapsel
 • 14 ikke-konkurrerende stammer som overlever i magens sure miljø
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
489 kr
Kostnad per dag:
8,15 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Innhold
  60 kapsler
  Anb. pris
  489 kr
  Porsjoner
  60
  Art. nr
  10215
  EAN
  0 51494 10215 2

MegaFlora Kids

MegaFlora Kids er et probiotikatilskudd for barn. Hver kapsel inneholder 5 milliarder levende melkesyrebakterier fra 14 ulike klinisk testede og ikke-konkurrerende stammer. Bakteriekulturene i MegaFlora Kids er velkjente melkesyrebakterier som anbefales for barn fra 5 år. MegaFlora Kids kan også tas av voksne da stammene i tilskuddet forekommer naturlig også i den voksne tarmfloraen. MegaFlora Kids inneholder nyttige bakteriestammer som er naturlig forekommende i tarmkanalen. MegaFlora Kids er helt melkefri.

MegaFlora Kids inneholder blant annet stammen Lactobacillus rhamnosus. Forskning viser at denne stammen har god effekt på barn med mage- og tarmplager, men Lactobacillus rhamnosus har også vist seg å redusere risikoen for luftveisinfeksjoner hos barn. Å innta en rekke ulike probiotikakulturer eller probiotikastammer er positivt, ettersom de har ulike egenskaper og trives i de ulike surhetsmiljøene som finnes i mage-tarmkanalen vår. Tarmslimhinnen fornyes jevnlig og har behov for gode melkesyrebakterier.

Melkesyrebakterier inngår i den normale tarmfloraen og tilregnes de gode tarmbakteriene. MegaFlora Kids er probiotika som er utformet for å tas jevnlig året rundt. MegaFlora Kids skal tas sammen med mat og oppbevares i kjøleskapet. MegaFlora Kids egner seg også svært godt dersom barnet må ta antibiotika.

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her.

Innhold (1 kap)  
Melkesyrebakterier fra 14 forskjellige stammer 5 milliarder
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Bifidobacterium longum
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium infantis
Lactobacillus gasseri
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus casei
Lactobacillus salivarius
Lactobacillus plantarum
Lactococcus lactis

Ingredienser

Fyllstoffer (cellulose), Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, antiklumpemidler (silisiumdioksid, L-leucin), Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium infantis, Lactobacillus gasseri, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, vegetabilsk kapsel (cellulose).

Dosering

1 kapsel om dagen sammen med mat. Hvis du har problemer med å svelge, kan kapselen åpnes og innholdet kan drysses på kald mat eller i kald drikke som inntas umiddelbart.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares i kjøleskap. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:MegaFlora Kids
Vurdering