AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Gressbeitet Milt fra Storfe – EKO

Gressbeitet Milt fra svenske Storfe er både økologisk og KRAV-sertifisert, og Gressbeitet Milt fra Storfe kommer fra dyr som er fôret med 100 % gress og urter. Dyrene får 0 % kornfôr (soya, hvete og mais). Gressbeitet Milt fra Storfe frysetørkes skånsomt for å bevare det høye næringsinnholdet. Ekologisk Nötmjälte inneholder også en liten mengde lever fra gressbeitende kyr, ettersom kofaktorer i leveren bidrar til et høyt opptak av jernet som finnes i milten.

 • Storfemilt fra svenske, gressbeitende og økologisk fôrede storfe
 • Fra kyr som har blitt fôret med 100 % gress og 0 % kornfôr
 • Helt fritt for antibiotika, veksthormoner og plantevernmidler
 • Skånsomt frysetørket for maksimal bevaring av næringsstoffer
 • Helt allergenfri
Special Price 469 kr
Regular Price 486 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • Ikke på lager
  Innhold
  180 kapsler
  Anb. pris
  486 kr
  Porsjoner
  30
  Art. nr
  NK55158
  EAN
  7350133600152

Gressbeitet Milt fra Storfe – EKO

Ekologisk Nötmjälte fra svensk gressbeitende storfe. Gressbeitet Milt fra Storfe er både økologisk og KRAV-sertifisert. Gressbeitet Milt fra Storfe kommer fra dyr som er fôret med 100 % gress og urter, og 0 % kornfôr (soya, hvete, mais). Gräsbetad Nötmjälte frysetørkes skånsomt for å bevare det høye næringsinnholdet. Ekologisk Nötmjälte er helt fritt for antibiotika, veksthormoner og plantevernmidler, og er også er helt allergenfri. Gressbeitet Milt fra Storfe inneholder overhodet ingen tilsetningsstoffer, fyllstoffer eller bindemidler. Økologisk Nötmjälte inneholder også en liten mengde lever fra gressbeitende kyr, ettersom kofaktorer i leveren bidrar til et høyt opptak av jernet som finnes i milten.

Storfemilt er ekstremt rik på jern (hemjern), vitamin B12 og kobber. Storfemilt inneholder C-vitamin, riboflavin og niacin, men også flere ulike kofaktorer som finnes i milten. 

Innhold per dagsdose   % av DRI
Fett 1,0 g
hvorav mettede fettsyrer 0,3 g
hvorav transfett 0,0 g
hvorav flerumettede fettsyrer 0,1 g
hvorav enkeltumettede fettsyrer 0,2 g
Kolesterol 70 mg
Natrium 20 mg
Karbohydrater 0,0 g
hvorav sukkerarter 0,0 g
Fiber 0,0 g
Protein 5 g
Vitamin D3 3,9 µg 78
Vitamin B12 5,8 µg 232
Jern 8,9 mg 64
Kobber 0,8 mg 80
Storfemilt 1800 mg *
Storfelever 1200 mg *

DRI = Anbefalt daglig inntak
* DRI ikke fastsatt

Ingredienser

Storfemilt* fra dyr som kun har beitet på gress
storfelever* fra dyr som kun har beitet på gress
*Økologisk ingrediens.

Dosering

Seks kapsler per dag med et glass vann. Kan tas med eller uten mat. Hver dagsdose på seks kapsler inneholder totalt 1800 milligram frysetørket milt og 1200 mg frysetørket lever som tilsvarer 18,9 gram fersk milt og lever. Ved vanskeligheter med å svelge, kan kapslene åpnes og innholdet drysses på mat eller i drikke.

Observasjoner

Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares utenfor rekkevidde for barn. Kosttilskudd bør ikke benyttes som erstatning for variert kost. Det er viktig med en mangesidig og balansert kost og sunn livsstil. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Plasser aldri kosttilskudd i direkte sollys, i fuktige omgivelser eller nær en varmekilde. Lukk boksen ordentlig. Framstilt i Sverige.

Write Your Own Review
Du vurderer:Gressbeitet Milt fra Storfe – EKO
Vurdering