AKKURAT NÅ – 20 % rabatt på produkter for hår, negler og hud!

Turmeric Strength for Whole Body

Rating:
100% of 100

Turmeric Strength for Whole Body inneholder både gurkemeie og C-vitamin. Den er spesielt fremstilt for å støtte hele kroppen. Den inneholder både hel gurkemeie og kurkuminekstrakt kombinert med piperin for høyest biotilgjengelighet, samt C-vitamin, hellig basilikum, og bær.

 • Med hel gurkemeie, kurkuminekstrakt og piperin for maksimalt opptak av alle kurkuminoider.
 • Høy biotilgjengelighet
 • Med C-vitamin som bidrar til immunforsvarets normale funksjon.
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
699 kr
  • Tollfri leveranse
  • Rask levering
  • Kjøp nå, betal senere
  • På lager
  Anb. pris
  639 kr
  Art. nr
  GT10006US-CONF
  EAN
  0 51494 10006 6

Turmeric Strength for Whole Body

Turmeric Strength for Whole Body er et produkt som kan anvendes av alle for å støtte kroppen. Det bidrar til immunforsvarets normale funksjon, men også til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Turmeric Strength for Whole Body bidrar også til å minske tretthet og utmattelse, samt har betydning for hudens normale funksjon. Gurkemeie, en rot i ingefærfamilien, inneholder såkalte kurkuminoider. Disse er det gule pigmentet som finnes i gurkemeie. Det mest kjente er kurkumin, et polyfenol som anses for å ha anti-inflammatoriske egenskaper. Det kan også øke kroppens produksjon av tre viktige antioksidanter: Glutation, katalas, og superoksiddismutas. Gurkemeie har generelt relativt lav biotilgjengelighet, men piperin, svartpepperekstrakt, som finnes i Turmeric Strength for Whole Body fra MegaFood øker tilgjengeligheten betydelig. 

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her

Innhold (2 tab)   % av DRI
Vitamin C 120 mg 150
Gurkemeieekstrakt (hvorav 475 mg kurkumin) 500 mg *
Gurkemeie (hel rot) 200 mg *
Hellig basilikum 200 mg *
Surkirsebær 100 mg *
Amerikanske tranebær 80 mg *
Villblåbær 75 mg *
Bjørnebær 75 mg *
Piperin av svartpepper 3 mg *

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke fastslått

Ingredienser

Fyllstoff (cellulose), gurkemeie (Curcuma longa), vitamin C, hellig basilikum (Ocimum tenuiflorum, ekstrakt), appelsin (Citrus sinensis), surkirsebær (Prunus cerasus), overflatebehandlingsmiddel (stearinsyre), villblåbær (Vaccinium angustifolium), amerikanske tranebær (Vaccinium macrocarpon, hele bær og ekstrakt), bjørnebær (Rubus occidentalis L. ekstrakt), råris (Oryza sativa), antiklumpemiddel (kiseldioksid), svartpepper (Piper nigrum, ekstrakt 50:1), maltodekstrin.

Dosen av maltodekstrin er så lav at det ikke kan måles i milligram. Det er ikke lovfestet å registrere maltodekstrin som en ingrediens, og derfor lar mange foretak være å innlemme det i ingredienslisten. MegaFood vil inkludere det i ingredienslisten for å være helt transparente og deklarere alt som inngår i produktet.

Dosering

2 tabletter per dag. Kan tas med eller uten mat. Tabletten kan knuses eller males og strøs på mat eller i drikke ved svelgevansker.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Produktanmeldelser
 1. Himmelriket!
  Total vurdering
  100%
  Har hatt hovne og ømme føtter i to år. Legene har kun gitt meg smertestillende. Etter to uker med gurkemeie forsvant hevelsen og etter ytterligere en uke var smertene borte. Himmelriket.

  Review by

  Posted on

Write Your Own Review
Du vurderer:Turmeric Strength for Whole Body
Vurdering