Relax + Calm Magnesium Soft Chews

Relax + Calm Magnesium Soft Chews er magnesium i form av supergode tyggetabletter. Den inneholder blant annet to ulike typer lettopptakelig magnesium.

 • To ulike typer lettopptakelig magnesium
 • Bbidrar magnesium til normal muskelfunksjon
 • Bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse
 • Testet fri for sprøytemidler, plantevernmidler, herbicider, glyfosat, tungmetaller, gluten, soya, GMO og melkeprodukter
519 kr
  • Tollfri leveranse
  • Trustpilot 4,8 / 5
  • Fri frakt fra 899 kr
  • På lager
  Innhold
  30 chews
  Anb. pris
  519 kr
  Porsjoner
  15
  Art. nr
  10399
  EAN
  0 51494 10399 9

Relax + Calm Magnesium Soft Chews

Relax + Calm Magnesium Soft Chews er magnesium i form av supergode tyggetabletter. Den inneholder blant annet to ulike typer lettopptakelig magnesium: magnesiumsitrat og magnesiummalat. Magnesium er ekstremt viktig for helsen. Det bidrar til elektrolyttbalansen, samt til å opprettholde normale tenner og normal benstruktur. Magnesium bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse, til normal energiomsetning og til nervesystemets normale funksjon. Dessuten bidrar magnesium til normal muskelfunksjon og proteinsyntese. Magnesium bidrar også til normal psykologisk funksjon og spiller også en rolle i celledelingsprosessen. 

Vil du vite mer om hvorfor vi valgte MegaFood og Innate Response? Les her

Innhold (2 tyggetabletter)   % av DRI
Energi 35 kcal/146 kJ
Protein 0 g *
Karbohydrater 9 g *
hvorav fiber 1 g *
hvorav sukkerarter 3 g *
Fett 0 g *
Magnesium 250 mg 67

DRI = Daglig referanseinntak
* DRI ikke etablert

Ingredienser

Magnesiumsitrat, magnesiummalat, økologisk rissirup, økologisk rørsukker, inulin, palmeolje (bærekraftig dyrket gjennom RSPO Roundtable on Sustainable Palm Oil), naturlige smaksstoffer, lecitin (fra solsikkeolje), sitronsyre, frukt- og grønnsaksjuice for farge, glycerin.

Dosering

2 tyggetabletter per dag. Kan tas med eller uten mat.

Merk

Døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for variert kost og sunn livsstil. En sunn livsstil og et variert og balansert kosthold er viktig. Oppbevares tørt og mørkt i romtemperatur. Kosttilskudd bør ikke utsettes for direkte sollys, fukt eller varme. Laget i USA.

Write Your Own Review
Du vurderer:Relax + Calm Magnesium Soft Chews
Vurdering