Innate Response på 60 sekunder

Lesetid: 2-3 min
Innate Response på 60 sekunder

Vis alle produkter fra Innate Response

Ekte whole food 

Produktene fremstilles av hel og fersk mat, vitaminer og mineraler. Alt av vitaminer og mineraler kombineres med utvalgte grønnsaker, frukt, bær, urter eller næringsgjær i en unik prosess for å få et whole food-kosttilskudd med den høyeste biotilgjengeligheten. 

Grønnsaker, frukt og bær fra lokale bønder 

Innate Response benytter hele, ferske og lokalt dyrkede råvarer som de maler og tørker selv. Dette bevarer fytokjemikaliene bedre enn ved å kjøpe ferdigtørket pulver – som de fleste i bransjen gjør. 

Skånsom tørkemetode – raw food 

Innate Response benytter seg ikke av frysetørking eller spraytørking. I stedet benyttes en patentert tørkemetode, Refractance Window Drying, som verken fryse- eller varmeskader råvarene. Dette bidrar til at produktene opprettholder en raw food-kvalitet hvor fytokjemikalier og mikronæringsstoffer bevares hele og motstår oksidasjon bedre. 

Høyeste biotilgjengelighet 

Kosttilskuddene har kofaktorer og hjelpemidler som trengs for at stoffet skal kunne tas opp av cellene, og ikke bare av blodet. 

Saccharomyces cerevisiae (ernæringsgjær) 

For å sette sammen visse vitaminer og mineraler med kofaktorer, brukes ernæringsgjæret Saccharomyces cerevisiae. Dette gir et bedre næringsopptak i kroppens celler. Saccharomyces cerevisiae bidrar ikke til candida, noe andre typer gjær ofte gjør. 

Eget testlaboratorium 

Innate Response har et eget laboratorium som er ISO-9001-sertifisert. Dette er unikt for bransjen, og de utfører kontinuerlige tester på hvert produkt under hele den unike produksjonsprosessen. 

Inneholder ikke gluten, melkeprodukter, soya, mais, hvete eller plantevernmidler 

Produktene testes i et eget laboratorium samt på flere ulike uavhengige laboratorier. Alle råvarer kontrolleres for 142 plantevernmidler og ugressmidler, noe som er mye bedre enn standarden for testing. 

Kan benyttes av vegetarianere 

Alle produkter fra Innate Response kan benyttes av vegetarianere. 

GMO- og glyfosatfritt 

Innate Response er det eneste kosttilskuddselskapet i verden med produkter hvor tester viser at de er helt frie for både GMO og glyfosat. 

Mørke glasskrukker 

Innate Response benytter seg av mørke glasskrukker for 98 % av sortimentet. Mørke glasskrukker slipper inn mindre lys enn hvite plastbeholdere, og glasskrukker frigir ikke BPA eller andre hormonforstyrrende stoffer, slik som plast gjør. Videre gjenvinnes glasskrukker, noe som er bedre for miljøet.

Forfatter